ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

1. Η Σημερινή  Απελπιστική Κατάσταση της Xώρας 

Οι Έλληνες που έχουν φωτίσει τον κόσμο και κατάφεραν να απελευθερωθούν μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς, βρίσκονται τώρα πάλι καταπιεσμένοι οικονομικά και κοινωνικά από την αποτυχημένη πολιτική ηγεσία από όλα τα πολιτικά κόμματα. Τα αποτελέσματα είναι τα μνημόνια, η υψηλή ανεργία, οι συντάξεις πείνας ,η ανασφάλεια, η αναρχία και τo κύμα  μετανάστευσης από τη νεολαία μας. Αισθανόμαστε εντελώς απογοητευμένοι και απελπισμένοι από την άσχημη κατάσταση της χώρας ,ενώ βλέπουμε τον υπόλοιπο ανεπτυγμένο κόσμο να ευημερεί.

2. Απαιτείται Πολιτική Αναγέννηση για το Έθνος

Το μέλλον της Ελλάδας δεν πρέπει να αφεθεί στα χέρια των παλαιών πολιτικών κομμάτων και των ηγεσιών τους που έχουν κυβερνήσει την Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια.Επομένως, η πολιτική αναγέννηση, πρέπει να ξεκινήσει με ένα νέο ηγέτη και ένα νέο πολιτικό κόμμα, με υποψήφιους απλούς Έλληνες που αγαπούν την Ελλάδα και χωρίς προηγούμενη πολιτική συμμετοχή. Ένα νέο ηγέτη που να είναι επιτυχημένος στον ιδιωτικό τομέα και στην πολιτική ,ΟΜΟΓΕΝΗ  με τίμιο όνομα, γνώση και δύναμη. Ένα νέο  ηγέτη που να έχει όραμα για μια προοδευτική Ελλάδα με ισχυρή οικονομία με καλές ευκαιρίες για δουλειά για άνδρες και γυναίκες, ανεξάρτητη δικαιοσύνη, ασφάλεια για τους πολίτες και εθνική κυριαρχία. Ένα νέο ηγέτη που να έχει την δύναμη να πει ΟΧΙ στο ξεπούλημα του πλούτου της χώρας, της ιστορίας μας, της πολιτιστικής κληρονομιάς μας και της Μακεδονίας μας.

Για αυτό τον λόγο, oπως πριν από διακόσια περίπου χρόνια απόδημοι Έλληνες χρειάστηκε να επέμβουν και να βοηθήσουν στην απελευθέρωση της πατρίδας μας από τους Τούρκους έτσι και σήμερα βλέποντας τον κατήφορο που έχει πάρει η χώρα, μια ομάδα αποδήμων αποφάσισε με επικεφαλής τον επιτυχημένο επιχειρηματία και πολιτικό από την Νέα Υόρκη Γιώργο Μαραγκό να ιδρύσουν το νέο πολιτικό κόμμα ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΣ και να φέρουν ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας.

3.  Ισχυρή Άμυνα και Δημόσια Aσφάλεια

Ζούμε σε έναν ανασφαλή κόσμο. Πρέπει να επενδύσουμε για να ενισχύσουμε τις ένοπλες δυνάμεις μας και τις αρχές προστασίας για να εξασφαλίσουμε ασφαλή σύνορα και έννομη τάξη. Παράλληλα, ένας ειδικός εισαγγελέας θα ορισθεί για να να διερευνήσει τους πολλούς ισχυρισμούς διαφθοράς.

4.  Στρατηγική για Οικονομική Aνόρθωση της Xώρας 

Σήμερα, οι ιδέες καθορίζουν τον πλούτο των εθνών και εξασφαλίζουν το καλό μέλλον. Το μέγεθος του κάθε  έθνους ή των φυσικών πόρων του δεν είναι τόσο σημαντικά.  Η Ελλάδα πρέπει να  γίνει  παγκοσμίως, ανταγωνιστική σε επιλεγμένα πεδία δύναμης και κέντρα μάθησης ιδεών και  καινοτομιών.  Μπορούμε να επιτύχουμε οικονομικά με τα ταλέντα του έθνους μας και την εφευρετικότητα, χωρίς εξάρτηση από ξένες επενδύσεις, ακολουθώντας τα πρότυπα της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας.  Μπορούμε να αναπτύξουμε νέους οικονομικούς μηχανισμούς βασισμένους στη γνώση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, βιοεπιστήμες, Software, συστήματα προσωπικών μεταφορών, γεωργίας, τουρισμού και συστήματα βιομηχανοποίησης των αποβλήτων. Oι ξένοι επενδυτές θα ακολουθήσουν.

 

5.   Ώρα για Ισα Δικαιώματα

Οι διακρίσεις και ο ρατσισμός υπό οποιαδήποτε μορφή πρέπει να εξαλειφθούν. Ίσα δικαιώματα για όλους, και δίκαια πληρωμή ανάλογη με την παραγωγικότητα. Προστασία από την σεξουαλική παρενόχληση.

6. Ευρωπαϊκή Προσήλωση Οφέλη την Πατρίδα

Η Ελλάδα επωφελείται σημαντικά από τη  συμμετοχή  της στη Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ, με οικονομική σταθερότητα και αναπτυξιακή βοήθεια. Ωστόσο, η Ελλάδα πρέπει πιο δυναμικά να  απαιτήσει  πανευρωπαϊκές συντάξεις ,πανευρωπαϊκό σύστημα υγείας και κοινή άμυνα των συνόρων της χώρας μας, που είναι και σύνορα της Ευρώπης με δαπάνες από τα ταμεία της ευρωπαϊκής ένωσης.

ergasia hellas 1 logo red trans.png
  • ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΣ INSTAGRAM
  • Ergasia Hellas Youtube
  • Ergasia Hellas Twitter
  • ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΣ FACEBOOK